Kennissessie Wwft: van 'pain naar gain' op 29 september 2022

Kennissessie Wwft: van ‘pain naar gain'

 

De Wwft is al enkele jaren een bekend verschijnsel voor advocaten, maar nog nooit stonden de onderwerpen ‘cliëntidentificatie’ en ‘ongebruikelijke transacties’ zo in de schijnwerpers als tegenwoordig. Dat komt mede omdat nationale- en internationale evaluaties de advocatuur aansporen om meer invulling te geven aan de poortwachtersfunctie en meer te doen aan handhaving.

Het toepassen van de Wwft leidt enerzijds tot kosten en omslachtige processen, anderzijds wordt de cliëntervaring negatief beïnvloedt op het moment dat u juist een vertrouwensband aan het opbouwen bent.

Op donderdag 29 september organiseert de Orde van Advocaten Noord-Holland een kennissessie hoe u praktisch en efficiënt invulling kunt geven aan uw Wwft beleid. In deze kennissessie zullen Joost Tulkens en Pieter Hallebeek van Regulatory Lab u praktische handvatten aanreiken en wordt u in een middag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wwft. Ook hebben zij tips over hoe u de formaliteiten die uit de Wwft voortvloeien op positieve wijze kunt gebruiken in uw praktijk.

Voor deelname aan deze kennissessie kunt u twee opleidingsuren in het kader van hoofdstuk 4 Voda opvoeren. Deze kennissessie geldt tevens als Wwft-opleiding.

De bijeenkomst is gratis en wordt afgesloten met een borrel.

Datum: 29 september 2022
Locatie: De Vuurlinie, Noorderweg 13a Beverwijk (ligt naast de A9).

Programma:

• 15.30 uur Inloop en registratie
• 16.00 uur Inleiding – Mr. A.G. Moeijes, deken
• 16.30 uur Wwft: van ‘pain naar gain’ - Pieter Hallebeek en
Joost Tulkens, Regulatory Lab
• 18.00 uur borrel

Indien u wenst deel te nemen aan deze kennissessie, kunt u zich inschrijven via: info@advocatenorde-nh.nl.

Wees er snel bij want vol=vol!

 

 

 

Terug naar het nieuws-overzicht